Annies Muffins

Denne muffins opskrift har min mor og jeg engang fået af en nabo der hed Annie. Annis mand hed Martin, og de var begge nogle fantastiske og søde mennesker som jeg brugte meget tid sammen med som barn. Vi flyttede fra huset, og det resulteret i, at vi med tiden mistede kontakten til dem.

Jeg kommer dog tit i tanke om Anni og Martin og disse fantastiske choko-koko-muffins og tænkte, at nu skulle du også have mulighed for at smage dem.

muffins opskrift
Ingredienser til muffins opskrift.

Choko Koko Muffins

Disse muffins er meget nemme og hurtige at lave, og så smager de bare himmelsk.

Ret Dessert
Køkken Amerikansk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 12 stk.

Ingredienser

  • 2 stk. Æg
  • 2 dl. Skukker
  • 125 g. Smør
  • 2 tsk. Vaniliesukker
  • 3/4 dl. Hvedemel
  • 4 dl. Kokusmel
  • 50 g. Hasselnødder
  • 100 g. Mørk Chokolade

Sådan gør du

  1. Hak den mørke chokolade groft, og derefter nødderne til en grov mel.

    Smelt smøret under svag varme og lad det stå og køle af imens du pisker æg og sukker til en hvid luftig masse. Herefter tilsætter du smøret imens du pisker ved medium fart. 

    Bland vaniljesukker, hvedemel og kokosmel sammen, og rør det i skålen med smør, æg og sukker.

    Herefter tilsætter du først de hakkede nødder, og til sidst den hakkede chokolade.

    Nu skal dejen fordeles i muffinsformene, og det er en god idé at sætte papirsformene op i en metalbageform, som den på billedet, for dejen er tung, og under bagning vil den flyde ud med mindre der er lidt støtte.

    Muffinsene skal bage i ovnen ved 180˚ i ca. 15 minutter.

2 thoughts on “Annies Muffins”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.