Jeg har valgt at starte en YouTubekanal hvor jeg har mulighed for at lægge små film op om hvad jeg går og laver i forbindelse med bloggen.

Nogen gange er billeder ikke altid nok, foreksempel hvis jeg vil forklare noget i dybten, så er det nemmere at forstå processen hvis man ser det på film.

Jeg syntes også selv det er hyggeligt at sidde og se andres film på YouTube. Specielt er jeg glad for at se strikketeknikker vist på en video, i stedet for med billeder.

Jeg abbonnerer selv på Valdemarsros YouTubekanal fordi det fungerer godt med filmene der supplerer de opskrifter der er på bloggen.

Derudover syntes jeg pigerne fra WoolSpire Danmark er hyggelige at kigge på, og ser gerne deres videoer når jeg strikker.

Derfor har jeg besluttet mig for at lave en Youtubekanal, hvor jeg lægger mine film op, som en understøttelse til bloggen, og for at have mulighed for at gå mere i dybten med nogle af mine blogindlæg.

YouTube kanalen er lidt et eksperiment, og måske dør den hen igen, den skal jo også holdes ved lige, ligesom bloggen, for ikke at dø hen.

Allerede nu ligger der en film hvor jeg præsenterer gården, både indenfor og i haven.

Jeg har dog fundet ud af at jeg har svært ved at holde mig til korte videoer, og at jeg nok læner mig op ad stilarten dogme/slow tv…

Det skal også lige siges at jeg ikke er professionel kameraføre, eller klipper, så det er som det er .

Du kan følge med på min YouTube Kanal lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.