Så opredte dagen hvor den islandske sweater blev færdig. Det har været det største strikkeprojekt jeg har lavet indtil nu, og den har været sjov at lave.

Trøjen er strikket til Christian, som er en af Nikolajs gamle venner, der ønskede sig en god varm sweater. Du kan læse mere om den islandske sweater her.

Islandske sweater
Christian i hans nye sweater.

Hvis du har fået mod på at strikke den islandske sewater selv, så kan du finde opskriften på Drops hjemmeside her, og opskriften til huen som passer til kan du finde her.

Jeg tror jeg sammenlagt har strikkede sweateren 3 gange, hvis man tæller alle de gange med hvor jeg har trevlet op og strikket igen, på grund af fejl og mønstermasker jeg har overset.

Udover sweateren, så har jeg også strikket en hue ud af det garn som var til overs fra sweateren, og selvfølgelig i samme mønster som den islandske sweater.

At strikke sådanne et stort projekt, har virkelig givet mig blod på tanden til at strikke endnu en trøje, og jeg har besluttet mig for at det skal være en trøje til Villiam, den kan du læse om her.

Tanker og tid

Det er hyggeligt at tænkte tilbage på den periode hvor jeg har strikket. Jeg startede med at strikke sweateren i begyndelsen af sommerferien, hvor vi var i Sverige, og med til Norge i September.

Men det har været varmt at strikke på sådanne en stor sweater her i sommers, hvor der har været virkelig varmt.

Det er faktisk en meget Skandinavisk sweater når jeg tænker over det.

Det har taget mig omkring 4 måneder at strikke trøjen. Men det skal siges at jeg ikke har strikket på den hver dag.

Nogen gange har den været lidt i skammekrogen, hvis jeg er kommet til et sted i opskriften som jeg ikke helt har kunne finde ud af, eller hvis der har været andre ting jeg skulle prioritere.

Vi fik jo købt vores sommerhus i September, og der har jeg brugt meget af min fritid indtil nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.