Idag har jeg eksperimenteret lidt med det hyldeblomst sukker jeg lavede i sidste uge.

Jeg har gået og tænkt på hvad hyldeblomstsukkeret kunne bruges til, udover at drysse på pandekager og på yoghurten om morgenen.

Jeg har tænkt på at hyldeblomst ville smage godt som muffins, sammen med citronskal og hvid chokolade.

Så i dag skulle være dagen hvor jeg ville afprøve min ynglings muffinopskrift, som iøvrigt kan varieres i en uendelighed, ihvertfald i forhold til smagssammensætningen.

Du kan se opskriften her

Jeg valgte at bruge 100 gram af min dyrebare hyldeblomstsukker ud af de 275 gram sukker der skal i opskriften.

Du kan se opskriften på hyldeblomstsukker her.

Derudover så har jeg revet citronskal fra en øko citron, og 170 gram (fratrukket smagsprøver) hvid chokolade, men ellers har jeg fulgt opskriften.

Det der er det hemmelige trick i denne opskrift, er at smørret skal være blødt, ikke smeltet, og at man pisker smør og sukker sammen i lang tid, så det bliver hvidt og luftigt.

Det er det der gør at dine muffins bliver lækre og fluffy. Hvis du ikke giver dig tid til dette, så bliver de knap så fluffy, men smager stadig rigtig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.