Muffins opskrift

Choko Koko Muffins

Disse muffins er meget nemme og hurtige at lave, og så smager de bare himmelsk.

Ret Dessert
Køkken Amerikansk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 12 stk.

Ingredienser

  • 2 stk. Æg
  • 2 dl. Skukker
  • 125 g. Smør
  • 2 tsk. Vaniliesukker
  • 3/4 dl. Hvedemel
  • 4 dl. Kokusmel
  • 50 g. Hasselnødder
  • 100 g. Mørk Chokolade

Sådan gør du

  1. Hak den mørke chokolade groft, og derefter nødderne til en grov mel.

    Smelt smøret under svag varme og lad det stå og køle af imens du pisker æg og sukker til en hvid luftig masse. Herefter tilsætter du smøret imens du pisker ved medium fart. 

    Bland vaniljesukker, hvedemel og kokosmel sammen, og rør det i skålen med smør, æg og sukker.

    Herefter tilsætter du først de hakkede nødder, og til sidst den hakkede chokolade.

    Nu skal dejen fordeles i muffinsformene, og det er en god idé at sætte papirsformene op i en metalbageform, som den på billedet, for dejen er tung, og under bagning vil den flyde ud med mindre der er lidt støtte.

    Muffinsene skal bage i ovnen ved 180˚ i ca. 15 minutter.